Μοτοπορεία σε Αγίους Αναργύρους, Ίλιον, Περιστέρι και μικροφωνική ενόψει της διαδήλωσης αλληλεγγύης στους μετανάστες-τριες

Μοτοπορεία και μικροφωνική αλληλεγγύης στους μετανάστες-τριες & πρόσφυγες και ενάντια στον ενδοκυριαρχικό πόλεμο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 4/12 από συντρόφισσες και συντρόφους από τις γειτονιές της δυτικής Αθήνας και του Πειραιά.
Στη μοτοπορεία που κινήθηκε στις περιοχές των Αγίων Αναργύρων, του Ιλίου και του Περιστερίου, και στην οποία συμμετείχαν 20 μηχανάκια, πετάχτηκαν χιλιάδες τρικάκια, ενώ πανό αναρτήθηκαν στις πλατείες των Αγίων Αναργύρων και στην πλατεία δημαρχείου στο Περιστέρι. Η μικροφωνική που ακολούθησε πραγματοποιήθηκε στην πλατεία δημαρχείου στο Περιστέρι, με παρουσία 80 συντρόφων-ισσών, όπου μοιράστηκαν εκατοντάδες κείμενα.
Η συγκεκριμένη παρέμβαση αποτελεί την πρώτη προπαγανδιστική κίνηση για τη σχετική διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά το Σάββατο 19/12.

Αντιφασιστική Συνέλευση Πειραιά, Συνέλευση της Πλατείας Κερατσινίου, Ρεσάλτο (Κερατσίνι), Μπλόκο στην εξουσία (Νίκαια), Pasamontana (Κορυδαλλός), κατάληψη Σινιάλο (Αιγάλεω), κατάληψη Παπουτσάδικο (Χαϊδάρι), Θερσίτης (Ίλιον), κατάληψη Αγρός (πάρκο Τρίτση – Ίλιον)