Στο διάολο οι φρεγάτες, στο διάολο και η πατρίς!

Στο διάολο οι φρεγάτες, στο διάολο και η πατρίς!Αφίσα του Antifa Lab. Αναδημοσίευση από το antifaLIVE.

Η παρουσία νατοϊκών φρεγατών στα νερά του αιγαίου δεν είναι μια εξέλιξη που μας ξαφνιάζει. Έρχεται να τονίσει, στα λόγια και στις πράξεις, πως ο βασικός στόχος της διαχείρισης της “προσφυγικής κρίσης” είναι η επέκταση του πολέμου. Άλλωστε, οι φρεγάτες του ΝΑΤΟ δεν είναι μόνες τους, δίπλα τους είναι ο ελληνικός στρατός, ο Frontex και άλλοι τόσοι λιμενόμπατσοι.

Τι γυρεύουν όμως τόσες φρεγάτες στο αιγαίο; Όσο ο πόλεμος στη Συρία κλιμακώνεται τόσο το αιγαίο και η ανατολική μεσόγειος θα μετατρέπονται μέρα με τη μέρα σε θερμές ζώνες. Το ελληνικό κράτος και οι σύμμαχοί του το γνωρίζουν. Προσπαθούν, μελετούν και σχεδιάζουν την επόμενη μέρα των συμφερόντων τους στην περιοχή.

Γι’ αυτό κάθε είδους πατριώτες εμφανίζονται (ξανα)μετρώντας τα μίλια της ΑΟΖ. Γι’ αυτό υπενθυμίζουν  πως ο βασικός εχθρός του ελληνικού κράτους είναι το τουρκικό. Γιατί μία ανάσα από τα σύνορά του διεξάγεται ένας μίνι παγκόσμιος πόλεμος και αυτό είναι μία ευκαιρία που οι πιστοί υπηρέτες του ελληνικού οικοπέδου δεν προτίθενται να αφήσουν να πάει χαμένη.

Δεν είναι αρκετό, αλλά είναι η αρχή: Να οργανωθούμε ενάντια στα σχέδιά τους.