Ο πόλεμος δεν ξεκίνησε στις 13/11, συνεχίζεται και είναι ταξικός – αφίσα του Antifa Community

Ο πόλεμος δεν ξεκίνησε στις 13/11, συνεχίζεται και είναι ταξικός - αφίσα του Antifa CommunityΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 13/11:

Πριν από τις σφαίρες στο Bataclan ήταν οι βόμβες στο ψαχνό στο Λονδίνο και τη Μαδρίτη. Πριν από την παράταση της «έκτακτης ανάγκης» για το γαλλικό κράτος, ήταν η ψήφιση του γαλλικού «patriot act», με αφορμή τις επιθέσεις στο Charlie Hebdo. Πριν από την κάθε «τρομοκρατική» απειλή, ήταν ο διάχυτος αντιμουσουλμανισμός και τα γκέτο για τους/τις προλετάριους/ες. Πριν από τους βομβαρδισμούς στη Ράκα, ήταν η από καιρό μεθοδευμένη συμμετοχή του γαλλικού κράτους στον πόλεμο στη Συρία.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Στα ερείπια της Βηρυτού και στο κέντρο του Παρισιού, στα σύνορα της Ελλάδας και στα σώματα των μεταναστών/τριων, τα μέτωπα πολλαπλασιάζονται και τα δυτικά κράτη οξύνουν τους μεταξύ τους ανταγωνισμούς. Αλλά ο στόχος των αφεντικών παραμένει ο ίδιος: η εγκαθίδρυση του νέου ολοκληρωτισμού, η πολιτική απαγόρευση της πολυεθνικής εργατικής τάξης και η διαρκής υποτίμηση της εργασίας της.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΟΣ.
Γι’ αυτό οι εισβολές σε σπίτια χωρίς ένταλμα πρέπει να θεωρούνται αυτονόητες.
Γι’ αυτό μπάτσοι και στρατός περιπολούν στις λεωφόρους κάθε ευρωπαϊκής μητρόπολης. Για αυτό κράτη και αφεντικά εκπαιδεύουν τους πληθυσμούς τους στο φόβο. Γι’ αυτό κάθε ευρωπαίος υπήκοος πρέπει να συστρατευτεί με το εθνικό συμφέρον.
Θα σταματήσουμε να αποτελούμε μια στατιστική στους σχεδιασμούς τους μόνο όταν οργανωθούμε αποτελεσματικά εναντίον τους.

>> αφίσα που κολλήθηκε απ’ τη συνεργασία αντιφασιστικών ομάδων του antifa community